Brinks Media dé website bouwer van Borne!

In dit digitale tijdperk kun je niet zonder eigen website. Een mooie en moderne website is de eerste indruk waar potentiële klanten je op beoordelen. Of je nu een complete digitale business wilt starten of alleen een online visitekaartje met een persoonlijke uitstraling nodig hebt: een professionele website die bezoekers aanspreekt is onmisbaar. Maar websites bouwen is een vak apart. En daar komen wij om de hoek kijken: de WordPress specialisten van Brinks Media, die samen met jou je droomwebsite vormgeven en vervolgens daadwerkelijk realiseren.

Onze webdevelopers zetten de website in elkaar in het wereldwijd veelgebruikte contentmanagementsysteem WordPress. Dit CMS is heel gebruiksvriendelijk en wordt regelmatig geüpdatet. Door de hoge gebruiksvriendelijkheid kun je, ook als je minder digitale ervaring hebt, heel makkelijk je website zelf onderhouden. Bovendien zijn er door de populariteit van het systeem veel plug-ins beschikbaar: daarmee kunnen we precies die functionaliteiten inbouwen in je website die jij nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld een webshop opzetten? Dan ontwikkelen wij een mooie WooCommerce webshop voor je.

Uw eigen op maat gemaakte website?

Wil je een compleet nieuwe website laten bouwen of kan je oude site wel een stevige upgrade gebruiken? Brinks Media staat voor je klaar. Onze ervaren specialisten helpen je graag met het realiseren van een website die écht aan jouw visie voldoet. We vinden het leuk om met je te sparren over je ideeën en wensen, ongeacht of je al een online veteraan bent of juist nog nooit hebt gehoord van WordPress (en alle niveaus ertussenin!). Als je door ons je website laat maken, weet je zeker dat je aan het eind van het project een website hebt waar je helemaal tevreden over kunt zijn.

Direct contact opnemen?